fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Instructieavond

Een online avond om inspiratie op te doen rondom het werken met de HGJB-kinderwerkmethode Clik. Ook kinderwerkers die ons materiaal (nog) niet kennen en hiermee willen kennismaken zijn van harte welkom!

Voor wie?

Clubleiding die werkt met HGJB-Kinderwerk of dit materiaal wil leren kennen

Wanneer?

25 september | online

Wat kost het?

Niets!

Een online avond waar de HGJB-kinderwerkmethode Clik (6-12 jaar) centraal staat. Of je nu net met deze methode werkt, of al wat langer, tijdens deze avond ontdek je frisse ideeën hoe je nóg meer uit deze methode kunt halen! Daarnaast biedt deze avond zeker een plus voor alle kinderwerkers omdat er de mogelijkheid is om ideeën en inspiratie met elkaar uit te wisselen!

 

Tijdens deze gratis instructieavond ontvang je uitleg over de ‘gedachten’ achter deze methoden. Ook leer je hoe je de methode zo goed en passend mogelijk kunt inzetten om het Evangelie nog dichterbij de kinderen te brengen. Er is ruimte om allerlei vragen rond het gebruik van de methode (en het kinderwerk in de gemeenten) te bespreken, zoals: Hoe maak ik een jaarplan? Hoe pak ik de bijbelopdrachten aan? Hoe werk ik met het kinderclubblad Clik op de club? Hoe betrek ik de jongste kinderen erbij, maar ook de bijna pubers?

 

Het tweede deel van de avond staat in het teken van ‘ontmoeting’ en ideeën uitwisselen. Wat doen andere leidinggevenden als extra ontspannende activiteiten met de kinderen? Maar ook: Hoe ziet de invulling van de clubbijeenkomst eruit bij andere clubs? Op welke manier wordt het tijdschrift Clik gebruikt? Hebben andere leidinggevenden nog leuke knutselideeën voor de jongens? Enz.

 

Meld je met je kinderwerkteam aan voor deze avond en wissel ook met andere kinderwerkers tips en ideeën uit!

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

 

Goed om te weten

  • Van 20:00 uur tot ca. 21:30 (inloop 19:45 uur)
  • Voor meer & minder ervaren gebruiker
  • Vormt brug naar tieners
  • Praktische tips
  • Achtergronden van de methode
  • Gesprek met elkaar

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2023 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy