Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Instructieavond

Een avond om inspiratie op te doen rondom het werken met de HGJB- kinderwerkmethoden. Voor kinderwerkers die (willen) werken met de kleutermethode Opstap (3-6 jaar) of de clubmethode Clik (6-12 jaar).

Voor wie?

Clubleiding die werkt met HGJB-Kinderwerk of dit materiaal wil leren kennen

Wanneer?

13 januari | Dinteloord

Wat kost het?

Niets.

Een avond waar de HGJB kindermethoden Opstap (3-6 jaar)  en Clik (6-12 jaar) centraal staan. Of je nu net met één van deze methoden werkt of al wat langer, tijdens deze avond ontdek je nieuwe frisse ideeën hoe je nóg meer uit deze methoden kunt halen! Daarnaast biedt deze avond zeker een plus voor kinderwerkers vanwege de extra miniworkshops.

 

Tijdens deze gratis instructieavond ontvang je uitleg over de ‘gedachten’ achter deze methoden. Ook leer je hoe je de methode zo goed en passend mogelijk kunt inzetten om het Evangelie nog dichterbij de kinderen te brengen. Er is ruimte om allerlei vragen rond het gebruik van de methode (en het kinderwerk in de gemeenten) te bespreken, zoals: hoe maak ik een goed jaarplan? Hoe pak ik de bijbelopdrachten aan? Hoe werk ik met het kinderclubblad Clik op de club? Hoe betrek ik de kinderen erbij? Kom met je kinderwerkteam naar deze avond toe en wissel ook met andere kinderwerkers tips en ideeën uit!

 

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met ons supportteam.

 

Goed om te weten

 

  • Voor meer & minder ervaren gebruiker
  • Vormt brug naar tieners
  • Praktische tips
  • Achtergronden van de methode
  • Gesprek met elkaar
  • Aanmelden verplicht

HGJB-kantoor Bilthoven

Welkom bij de HGJB

 

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

 

030 - 228 54 02

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

 

info@hgjb.nl

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2019 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy