fbpx
Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Hoe staat het ervoor met de kerk na een ingrijpende coronacrisis? Vinden mensen de weg weer terug? Welke nieuwe uitdagingen zijn er op onze weg gekomen? Een jaar na de lancering van het initiatief #daaromzijnwekerk, organiseren de GZB, HGJB en IZB op vrijdag 5 november een inspiratiebijeenkomst om het eerlijke gesprek met elkaar aan te gaan. Hoofdsprekers zijn Tijs van den Brink (EO), ds. Marco Batenburg (PKN) en ds. Bert Karel Foppen (gemeentepredikant Den Haag). De bijdragen zullen afgewisseld worden met de stem van jongeren en de wereldkerk.

 

De bijeenkomst wordt gehouden in De Fontein in Nijkerk en start om 16.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een borrel. Deelname is gratis en opgeven kan via de website van #daaromzijnwekerk. De bijeenkomst zal ook online worden uitgezonden.

 

We hopen veel mensen te ontmoeten: predikanten, kerkenraadsleden maar juist ook ‘gewone’ gemeenteleden die hart hebben voor de kerk. Voor vragen: info@daaromzijnwekerk.nl

 

Toegang is gratis!

Wanneer?

D.V. vrijdag 5 november
16:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur)

 

Waar?

De Fontein – Nijkerk
Ds. Kuypersstraat 2
3863 CA Nijkerk

 

Voor wie?

‘Gewone’ gemeenteleden, kerkenraadsleden, predikanten, kerkelijk werkers, jeugdleiders

N.B. Door de locatie is aangegeven dat deze bijeenkomst valt onder de overheidsregels van een event. Daarom wordt (vooralsnog) een geldig coronatoegangsbewijs gevraagd. Dit betekent: een recente negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs van herstel.