Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Investeren in 

ontmoeting met jongeren 

 

Beste lezer,

Ik sprak alleen mensen via een scherm’. Het is helaas een herkenbare en veelgehoorde uitspraak geworden. Het afgelopen jaar heeft op veel mensen, maar zeker op tieners en jongeren, veel impact gehad. Echte ontmoeting ontbrak en juist tieners en jongeren hebben dat nodig. Daarom spant de HGJB zich in om activiteiten voor tieners en jongeren te organiseren.

 

In het najaar staan het HGJB-Scholierenweekend en de HGJB-Kerstconferentie op de planning. Het is spannend, we weten niet zeker óf en hoe het door kan gaan, maar we gaan ervoor. Want tieners en jongeren hebben het nodig, ontmoeting met anderen, maar zeker ook met God. Ons verlangen is dat jongeren Christus leren kennen, vertrouwen en liefhebben.

 

Het organiseren van deze evenementen kunnen we niet zonder uw steun. Daarom vragen we allereerst om uw gebed. Dat we als HGJB in alles zullen doen wat de Heere God van ons vraagt en dat de Heilige Geest ons zal leiden bij alles wat we doen.  

 

Voor een groot deel van onze inkomsten zijn we afhankelijk van giften en donaties. De gevolgen van de coronacrisis hebben invloed op de financiële positie van de HGJB. Om het werk ook in het komende jaar door te kunnen laten gaan, blijft het nodig om financieel gesteund te worden door onze donateurs, mensen zoals u.  

 

Doet u (weer) mee? Namens de jongeren alvast hartelijk bedankt! 

 

In Christus verbonden, met vriendelijke groet,

 

Jan Kranendonk

Directeur

Welkom bij de HGJB

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

030 - 228 54 02

 

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

 

info@hgjb.nl

 

Bekijk hier onze veelgestelde vragen

 

NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

KvK 40479532

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2021 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy