Christelijke vereniging voor goed kerkelijk jeugdwerk

Tips voor Biddag

Het kan zijn dat Biddag in jullie gemeente of op jullie school er dit jaar wat anders uit ziet. Als HGJB, hebben we nagedacht hoe we jullie zo goed mogelijk kunnen helpen om Biddag in deze tijd vorm te geven. Daarom bieden we een drietal downloads gratis aan. De link naar deze downloads kun je delen op social media, de website of in een YouTube-livestream. Graag met vermelding van de HGJB. 

 

De downloads

 

 • Gezinsdagboek
  Met dit dagboek kan er in het gezin nagedacht worden over het thema van dit jaar, ‘De biddende bouwer’. Ook is dit dagboek goed te gebruiken om als gezin gezamenlijk voor te bereiden op Biddag voor Gewas en Arbeid. De gespreksvragen, liedsuggesties en doe-opdrachten geven de mogelijkheid om dieper op het bijbelgedeelte in te gaan.
  > > Download het gezinsdagboek.
 • Luisterblad
  Voor kinderen is het soms moeilijk om de aandacht bij de (online) dienst te houden. Dit luisterblad biedt hen de mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij de kerkdienst over Nehemia, die biddend bouwt en op zijn God vertrouwt.
  >> Download het luisterblad
 • Bouwplaat
  Laat de kinderen de dienst verwerken, door thuis of op school te bouwen aan de muren van Jeruzalem en hun gebeden op te schrijven of te tekenen.
  >> Download de bouwplaat – onderbouw
  >> Download de bouwplaat – bovenbouw

Heeft jullie gemeente nog geen abonnement op de bid- en dankdagmappen? Ook dan mogen deze downloads gratis gebruikt worden. Mochten jullie zich alsnog op de bid- en dankdagmappen willen abonneren, klik dan hier.

Tips n.a.v. coronamaatregelen

Op onze website delen we tips naar aanleiding van de door de overheid afgekondigde maatregelen rondom het coronavirus. Hoe blijf je doorgaan met het jeugdwerk en wat kun je als ouders zelf met je kinderen doen?

Welkom bij de HGJB

 

Prins Bernhardlaan 1

3722 AE Bilthoven

 

030 - 228 54 02

ma t/m do: 9.00-16.30 uur

vr: 9.00-13.00 uur 

  

info@hgjb.nl

  

Bekijk hier onze veelgestelde vragen 


NL 35 RABO 0308 316 835 (voor giften)

NL 50 INGB  0000 398 081 (voor facturen)

 

RSIN 00.26.12.513

Blijf op de hoogte

Wil je 1 à 2 keer per maand belangrijke updates, inspiratie, tips, actuele aanbiedingen of uitnodigingen in je mailbox ontvangen?

© 2020 HGJB, alle rechten voorbehouden - Privacy