Lid worden


Lid worden

HGJB - voor een stevige basis in het jeugdwerk

 

De HGJB is een christelijke beweging voor jongeren en voor de kerkelijke gemeente waarin zij opgroeien. De HGJB is er voor u en voor jou. Al meer dan 100 jaar!

 

Binnen de vereniging bestaan drie categorie├źn leden:

-          Jongeren van 13 t/m 25 jaar

-          Jeugdverenigingen en jeugdclubs

-          Kerkenraden van (wijk)gemeenten

 

Lidmaatschappen zijn van groot belang voor de vereniging van de HGJB. Zonder onze leden kan de vereniging simpelweg niet bestaan. Het werk dat wij verrichten is in de eerste instantie gericht op onze leden. Goed contact met u/jou als lid vinden wij daarom van groot belang. Wij horen graag wat leden te vertellen hebben. Op deze manier kunnen wij ons aanbod afstemmen op wat er leeft bij u/jou als lid.

 

Lid HGJB

Lid zijn van de HGJB houdt in dat u/jij betrokken bent bij de vereniging. Als lid van de HGJB krijgt je daarom verschillende voordelen zoals; kortingen op materialen en activiteiten. Daarnaast hebben leden van de ledenraad en de Algemene Ledenvergadering inspraak op het beleid van de HGJB.

 

Lid worden                                   

Wil jij, jullie als jeugdvereniging/club of uw gemeente zich verbinden aan de HGJB?

Meld je dan aan als lid hieronder aan de pagina. Als je HGJB-Jong lid wilt worden, klik dan hier.

 

HGJB Jong

HGJB Jong is het jongerenmerk van de HGJB. Met deze beweging wil de HGJB jongeren ondersteunen en bemoedigen in het geloof. Samen willen we op zoek gaan naar nieuwe manieren om onderling verbonden te blijven en elkaar mee te nemen in de wandel met God. Als lid ontvang je ook nog eens diverse voordelen!

NAW-gegevens

Ik word lid als: *

Ik word lid van de HGJB

Hiermee onderschrijf ik dat ik lid word van de HGJB.

Delen maar!